Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Cele mai importante avantaje ale unui card de credit

Cei mai multi oameni folosesc cardurile de credit din comditate, fara sa cunoasca de fapt care sunt adevaratele avantaje ale acestuia. Cand vine vorba de siguranta, eficienta sau rapiditate, cardurile de credit sunt cele mai recomandate. In continuare vom enumera pe scurt care sunt principalele beneficii ale unui card de credit.

Istoric de creditare

Unul dintre principalele avantaje ale utilizarii unui card de credit este faptul ca acesta va poate afecta pozitiv atat istoricul cat si scoringul vostru. Asta doar daca il folositi in mod responsabil. Utilizarea regulata si plata prompta si completa a fiecarei rate, reprezinta cea mai buna modalitate de a va construi un scoring solid. Prin urmare creditorii vor capata incredere in voi si vor sti ca va pot imprumuta si alte sume atunci cand aveti nevoie.

Situatii de urgenta

Cardurile de credit reprezinta cea mai buna unealta in caz de urgente. Oriunde va aflati, daca aveti nevoie urgenta de bani, cardul de credit va este la indemana. Cardul nu poate fi folosit doar la plata cumparaturilor ci si pentru plata serviciilor, pentru cazari sau chiar pentru retragere de numerar de la ATM.

Siguranta

Cand vine vorba despre protejarea banilor vostri, avantajele utilizarii cardurilor de credit fata de cecuri sau sume in numerar, sunt numeroase. In cazul in care cineva utilizeaza in mod fraudulos cardul vostru de credit, puteti apela un numar de telefon pentru blocarea acestuia. Mai mult decat atat, daca cardul v-a fost furat, nu veti fi considerat responsabil de cheltuielile aparute ulterior.
Emitentul cardului de credit va ofera inca de la inceput diverse alerte de securitate optionale. Astfel veti fi notificat automat cu privire la orice activitate neobisnuita. Un alt avantaj este faptul ca in cazul unui furt, puteti solicita si obtine un card nou intr-un timp scurt.

Protectie

Unii emitenti de carduri de credit furnizeaza in zilele noastre o serie de protectii suplimentare ce vor fi folosite atunci cand faceti diverse achizitii.

Organizare

Daca doriti sa respectati un anumit buget lunar, dar va este dificil sa tineti evidenta tuturor cheltuielilor lunare, un card de credit va poate oferi un avantaj specific. Pe extrasul de cont al cardului de credit, ce este eliberat la sfarsitul fiecarei luni, puteti afla toate sumele cheltuite, si destinatia acestora (taxe, utilitati, alimente, etc.).

Leave a Response