Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Creditul cu buletinul – Aflati ce este si cum puteti beneficia de pe urma unui astfel de credit

Creditul cu buletinul este un credit “de buna credinta” oferit de catre o banca sau o societate de creditare nebancara. Acest credit se ofera in urma semnarii unei promisiuni de plata (contract de credit) si nu este necesar sa va prezentati in fata creditorului decat cu buletinul vostru. In general creditele “doar cu buletinul” sunt imprumuturi de nevoi personale fara garantie, care trebuie rambursate in rate cu dobanzi fixe sau variabile, de-a lungul unei perioade de timp cuprinsa de obicei intre sase luni si cinci ani.

Pentru a beneficia de un credit cu buletinul sau “credit la semnatura” cum mai este acesta numit, aveti nevoie de un istoric bancar pozitiv, un scoring solid si un venit stabil, astfel incat sa demonstrati creditorilor ca sunteti in masura sa rambursati imprumutul. In cazul in care cererea pentru un credit cu buletinul va este respinsa, puteti folosi un coplatitor care, la randul sau va fi nevoit sa semneze un acord in care este prevazut faptul ca va fi responsabil de imprumut in cazul in care dumneavoastra nu veti mai fi in masura sa-l platiti in viitor.

Pentru cine este destinat creditul cu buletinul?

Un credit cu buletinul poate fi utilizat in scopuri diferite si de multe ori poate reprezenta rezolvarea unor probleme financiare urgente. Puteti folosi banii obtinuti printr-un credit cu buletinul pentru a rambursa alte datorii, astfel incat sa beneficiati de o dobanda mai mica, puteti aplica pentru un credit cu buletinul pentru a va renova casa sau apartamentul in care locuiti, puteti folosi acesti bani pentru a plati avansul la o casa, pentru a cumpara un autoturism, pentru a calatori sau alte cheltuieli neprevazute. Este important ca inainte de a aplica pentru un credit cu buletinul, sa cercetati si sa gasiti cat mai multe oferte, deoarece unii creditori tind sa impuna dobanzi mari pentru aceste imprumuturi.

Avantajele si dezavantajele unui credit cu buletinul

Inainte de a decide daca un credit cu buletinul este potrivit pentru nevoile voastre, trebuie sa luati in considerare atat avantajele cat si dezavantajele acestui tip de imprumut fara garantii.

Beneficiile unui credit cu buletinul

Creditul cu buletinul este un imprumut rapid si convenabil – Creditele cu buletinul se obtin de cele mai multe ori foarte repede, ceea ce le face convenabile pentru persoanele aflate in situatii de urgenta. Procesul de aplicare si aprobare este foarte rapid, datorita faptului ca exista putine informatii de verificat si aprobat.

Creditul cu buletinul nu necesita folosirea unei garantii – Faptul ca nu trebuie sa garantati cu proprietatea voastra pentru a primi acest credit, este un beneficiu major. Prin urmare puteti face rost de banii necesari fara sa va faceti griji ca va puteti pierde casa daca va veti afla candva in imposibilitate de plata. Bineinteles, acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa acordati prioritate ulterior rambursarii banilor.

Creditul cu buletinul poate fi rambursat in perioade scurte – Imprumutul cu buletinul poate fi rambursat si in termene mai scurte de timp, intervalul variind de obicei intre 6 luni si 5 ani (60 de luni). Acest lucru este avantajos, intrucat daca aveti nevoie de o suma mica, o puteti innapoia intr-un termen mai scurt, fara sa va intindeti cu datoriile de-a lungul a ani intregi de zile.

Dezavantajele creditului cu buletinul

Este impropriu sa vorbim despre dezavantaje deoarece creditul cu buletinul nu are decat un singur dezavantaj: o dobanda mai ridicata in comparatie cu alte tipuri de credite. Creditele cu buletinul sunt recomandate doar in cazuri de urgenta deoarece dobanzile sunt mai mari decat in cazul altor imprumuturi precum creditele cu garantie, creditele ipotecare, etc. Cu toate acestea nu trebuie sa va impacientati deoarece exista si credite cu dobanzi mai mari decat in cazul creditelor cu buletinul. Printre acestea se numara cardul de credit sau creditul cu plata saptamanala.

Cum puteti aplica pentru un credit cu buletinul

Daca doriti sa aplicati pentru un credit cu buletinul, trebuie sa cercetati foarte bine toate ofertele existente si sa alegeti un creditor (banca sau institutie financiara de creditare nebancara). Nu alegeti o oferta pana cand nu comparati taxele, comisioanele si dobanzile. Odata gasita cea mai buna oferta, va trebui sa va prezentati cu buletinul in fata agentului de credit, sa completati o cerere de creditare si o adeverinta prin care va oferiti acordul ca datele dumneavoastre fiscale sa fie verificate. Astfel creditorul va avea acces la date precum venitul lunar, perioada de angajare la ultimul loc de munca, etc.

Creditorul va poate cere informatii si documente suplimentare daca considera ca este necesar. Odata ce cererea de creditare este semnata, aceasta va intra in analiza, urmand ca intr-un termen scurt sa primiti un raspuns. Daca raspunsul este favorabil, trebuie sa semnati un contract de credit si sa oferiti datele unui cont bancar in care sa fie virati banii.

Leave a Response