Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Obtinerea unui credit pentru o masina noua

Cumpararea unei masini noi cu banii jos este fara indoiala cea mai lipsita de griji metoda de a face o astfel de achizitie, dar uneori nu este posibila.

 

Indiferent daca v-ati angajat la periferie si aveti nevoie de masina pentru a face naveta, daca aveti nevoie de o masina de familie mai mare sau pur si simplu doriti o masina noua, un credit auto este solutia. Astfel puteti cumpara masina astazi si sa platiti in urmatorii cinci ani.

 

Acestea find spuse, gasirea unui credit auto este uneori o sarcina mai complicata decat completarea unor simple formulare. Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care nu aveti un scoring sau istoric prea puternic.

De fiecare data cand doriti sa aplicati pentru un imprumut, institutia financiara de creditare va dori sa obtina o confirmare a faptului ca sunteti o persoana responsabila capabila sa plateasca orice datorie. Pentru a obtine aceasta confirmare creditorii verifica istoricul vostru pentru a se asigura ca veti rambursa banii imprumutati.

Multi oameni nu au avut de-a face cu experiente negativa in ceea ce priveste un credit (penalitati sau intarzieri) dar cu toate acestea le este dificil sa obtine un imprumut deoarece nu au un istoric. Acest lucru se intampla atunci cand ei nu au mai avut niciodata un alt imprumut, credit sau dovada ca sunt responsabili din punct de vedere financiar.

 

In cazul in care banca nu poate gasi inregistrari a creditelor anterioare, persoanele care au nevoie de credit se pot confrunta cu dobanzi uriase sau chiar refuzuri.

Nu este cazul sa va pierdeti speranta! Daca nu aveti un istoric de creditare, exista diverse posibilitati prin care sa obtineti un imprumut. Cititi mai departe cum puteti obtine rapid un credit auto pentru a cumpara masina visurilor voastre.

Aplicati pentru un card de credit – Cardul de credit este o unealta suficient de puternica pentru a dovedi ca sunteti un debitor de incredere. Aplicati pentru un card de credit si faceti cateva achizitii mici pe care incercati sa le platiti in intregime intr-un timp scurt. Aceasta este o modalitate usoara de a va construi un scoring si istoric de creditare, dar trebuie sa tineti cont ca aceasta metoda va dura cateva luni. Daca planuiti sa va cumparati masina in viitor, trebuie sa incepeti devreme folosirea acestei metode. Incercati sa folositi cardul doar atat cat va permiteti sa rambursati pentru a nu cadea in capcana datoriilor.

Gasirea unui coplatitor cu istoric si scoring de creditasre puternic – Chiar daca voi insiva nu aveti un istortic, bancile va permit sa aduceti un coplatitor. Coplatitorul este o persoana dispusa sa garanteze cu numele lor care vor suporta aceeasi termeni ca si voi in cazul in care creditul auto este aprobat. Alegeti pe cineva de incredere si platiti-va ratele la timp pentru a nu-l afecta in mod negativ.

Cautati alte societati de creditare – Bancile nu sunt singurul loc din care puteti obtine un credit auto. Exista multe companii de creditare nebancare sau creditori online gata sa va ajute. Deci, chiar daca ati fost respinsi de o banca, o societate de creditare mai mica va poate oferi un imprumut. Trebuie doar sa cautati si sa intrebati.

Tineti cont de aceste strategii simple si cu siguranta veti gasi un credit potrivit intr-un timp scurt. Mai mult decat atat, cu acest credit auto va puteti consolida un scoring si istoric bancar ce va poate fi de ajutor pe viitor.

Leave a Response